peternagy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Trafil za nás klinec po hlave

:)

                Trafil za nás klinec po hlave

Človeku dobre padne, keď niekto trafí klinec po hlave. A keď sa to podarí niekomu priamo v slovenskom parlamente, človeku stúpne aj sebavedomie. Až ma mrzí, že som v posledných voľbách neodovzdal hlas Romanovi Hofbauerovi. Dávno mi bolo jasné, že negatívne javy boli na Slovensko importované zo Západu a sú súčasťou sprisahania proti Slovensku. Videl som na vlastné oči, ako sa to robí. Bol som na Západe. Poznám to. Po Amerike chodí plno slovenských dievčat a len striehnu, ktorý negatívny jav by importovali domov. Zamestnávajú ich rodiny ako opatrovateľky detí. V amerických rodinách sa stretávajú s prvým negatívnym javom. Rodičia s deťmi hovoria po anglicky. Tento neuveriteľne negatívny jav sa zatiaľ nepodarilo v Amerike potlačiť. Samozrejme, že sa Slovenka v americkej rodine po anglicky naučí. To by ešte nebolo pre našu vlasť také negatívne. Negatívne to začína byť vtedy, ak si slovenské dievča tú svoju angličtinu dovezie domov. Vidím okolo seba študentky, ale aj predavačky, ktoré sa pri stretnutiach sprisahanecky pozdravia: "Hallo! How do you dou?" A už sa to začne! Ani vlastná mať im nerozumie. Minule som zostal stáť ako obarený. Šiel som v pôrodnici po chodbe s kyticou kvetov. Vo výklenku pri okne stáli dve gravidné mladé ženy a hovorili po anglicky! Hneď som sa ich spýtal, či vedia po slovensky. Vedeli, a tak sme sa dali do reči. Reč, do ktorej sme sa dali, bola, samozrejme, slovenská. A reku, prečo hovoria v pôrodnici po anglicky? A jedna hneď, že ona bola v americkej rodine aupair a že tá druhá sa učí po anglicky a že ona to s ňou - kým porodia - precvičuje angličtinu. Nemôžem na tú príhodu zabudnúť. Nie dosť, že tá jedna importuje negatívny jav na Slovensko, ešte sa ponúkne vyjavovať sa aj tej druhej v tom negatívnom jave, ktorý importovala. A rovno v pôrodnici! Veď ženské telá sú krehké. Deti, ktoré sa chystajú na Slovensko až večer, počujú cez kožu v matkách už od rána cudziu reč zo Západu. Keď som to mamičkám vysvetlil, len sa mi obidve škerili. Zrejme nemám takú autoritu, ako by mal horemenovaný pán poslanec. Veľmi som ľutoval, že tam nie je so mnou a nemôže zasiahnuť. Tie negatívne javy sú totiž súčasťou sprisahania proti Slovensku. Božemôj, veď to tí malí v bruškách svojich mamičiek počujú! Budú mať vôbec chuť prísť na svet plný nezrozumiteľných pazvukov "haudujudú, haudujudú?". Uvedomte si ženy, reku, nie ste na Trafalgarskom námestí! Ste v slovenskej pôrodnici! Ale negatívne javy sa vŕšia jeden na druhý. Sprisahanie proti Slovensku je v plnom prúde. Šoféri telefonujú počas jazdy mobilnými telefónmi, ujčokovia z Liptova chodia vlakom na Dolniaky do masážnych salónov. Niežeby na Horniakoch masážne salóny nemali, ale nechcú tam zavádzať negatívne javy. Nechcú sa stať súčasťou sprisahania proti Slovensku. Chcú si len poriadne... dúfam, že viete o ktorom negatívnom jave hovorím. Prepáčte, sám som príliš zbabelý, aby som nazval veci pravým menom.
   Človeku dobre padne, keď niekto trafí klinec po hlave. Čo podniknúť, aby sa ujčokovia nevenovali negatívnym javom importovaným zo Západu? Pokúsim sa teraz trafiť po hlave klinec ja: bolo by im načim zviazať nohy, ako zväzujú Čečenci na paši nohy koňom. Minule jedného Slováka zajali, videl tie kone na vlastné oči. Tí čečenskí žrebci sa hneď prestali negatívne prejavovať... Čo keby sme ujčokom, ktorí by stále chceli negatívne prejavovať v masážnych salónoch na Dolniakoch, pozväzovali tam hore na lúkach nohy? Prestali by byť súčasťou sprisahania proti Slovensku. Aj by dáky peniaz starkej ušetrili.
   Vo vyratúvaní negatívnych javov, ktoré sú k nám importované zo Západu, by som vedel pokračovať do pozajtra. Či nie je súčasťou sprisahania proti Slovensku, že jesto drogérie? Podaktorí chodia navoňaní ako kvetinárstvo. Neštítia sa kupovať francúzske parfumy! Mydlo nepoviem - saponáty nie sú negatívnym javom. Umyť sa treba, o tom niet sporov, ale voňavkovať? Parfum  zo Západu má len jednu výhodu - zďaleka cítiť, kto to myslí s našou vlasťou úprimne a kto je sprisahancom proti Slovensku.
   Negatívne javy importované na Slovensko zo Západu mi už dávno nedajú spávať. Myslím tým elektrické zosilovače na rockovú muziku. V takom huriavku sa jednoducho rodoľub nevyspí.
                                        Július Satinský

Zdroj: Július Satinský: Listy z onoho sveta,  IKAR 2007
--------------------------------------------------------------------


Z tvorby L + S | stály odkaz

Komentáre

  1. Je to normální.
    Chybí společenský konsenzus. A to je psychologická manipulace s masami. Promiň.Nejsem ten pravej na vymožennosti Západu.Kdo spůsobil krizi? Slováci?
    publikované: 05.10.2012 15:44:55 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014